Skip to content Skip to footer

Keitä olemme

Keitä olemme

Valokuvaaja

Negin Hosseini

Aloitin valokuvaharrastuksen jo lähes 20 vuotta sitten katukuvauksen kautta, vaikka silloin en tiennyt että sille oli nimikin. Tiesin vain, että minua kiinnosti ihmisten ja ympärilläni tapahtuvien tarinoiden ikuistaminen.

Tultuani Suomeen 2012, ensimmäisen asuinkaupunkini Hyvinkään ympäriltä löytyi enemmän luontoa kuin katukuvattavaa, joten aloin lisäksi harjoitella potrettikuvausta erilaisissa ympäristöissä sekä etsiä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia kuvattavaksi. Näiden myötä vuonna 2019 aloin tarjota osa-aikaista freelance valokuvausta erityisesti tapahtumiin, ja 2022 otin vihdoin harppauksen täysipäiväiseksi valokuvaajaksi.

Kaikkien kuvauspalveluitteni keskiössä ovat ihmiset – aidot, kauniit, yksilölliset ihmiset. Niin potretissa, tapahtuman osallistujana kuin katukuvan sankarina, he ovat kaikki päähenkilöitä tarinassa jonka vain he voivat kertoa, ja on minulle kunnia olla se, joka taltioi tämän hetken ja tunnelman kuviksi jotka säilyvät lähes ikuisesti.

Jokapaikanhöylä

Jimmy Salermo

Olen tehnyt pitkän ja monipuolisen uran design-maailmassa visuaalisena suunnittelijana, käyttäjäkokemuksen parissa ja lopuksi strategisena palvelumuotoilijana. Hyppäsin konsulttimaailmasta pari vuotta sitten ja aloin omien projektien ohella tukemaan Neginiä yrityksen pyörittämisessä.

Tehtäviini kuuluu mm. nettisivujen ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, tarjousten ja sopimusten luominen, kuvauskalenterin ylläpito sekä käytännön avustaminen kuvauskeikoilla kuskina, kantajana ja joskus jopa kakkoskuvaajana.

Palvelumuotoilukokemukseni sekä Neginin ihmiskeskeinen ja lämmin lähestymistapa ovat olleet hyvä yhdistelmä – haluamme tehdä projektista ja erityisesti kuvauksista hauskan, turvallisen ja innostavan kokemuksen.

Ota
yhteyttä

Vastaamme kysymyksiisi tai sovimme keskustelutuokion mahdollisimman pian.

negin @ neginaladdin.com
+358 40 197 4707

    Sivusto käyttää evästeitä.
    Lue lisää tietosuojasta.